Termeni și Condiții

Termenii si conditiile de Utilizare a site-ului www.harrison.ro si a serviciilor oferite de SC Harrison Consulting & Management SRL denumita in continuare Harrison Consulting & Management

A. Precizari Cadru

 

A1. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare, deoarce vizitand si/sau utilizand site-ul Harrison Consulting & Management sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.
Va recomandam sa cititi Termenii si Conditiile de utilizare la anumite intervale de timp, Harrison Consulting & Management rezervand-si dreptul de a le modifica frecvent si fara a anunta prealabil.
A2. Va vom notifica cu orice schimabre intervenita in Conditiile de utilizare prin afisarea pe siteul web. Modificarile astfel facute sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web, in sectiunea Termeni si Conditii.
A.3. Utilizarea de catre dvs. a produselor, aplicatiilor, serviciilor, aplicatiilor software si website-urilor Harrison Consulting & Management (denumite in acest document in mod colectiv „Serviciile” si excluzand orice servicii care va sunt furnizate printr-un contract scris separat) este guvernata de termenii prezentului document.
A.4. Cu exceptia unor intelegeri contrare incheiate in scris cu Harrison Consulting & Management, contractul dvs. cu Harrison Consulting & Management va include intotdeauna, cel putin Termenii si Conditiile prevazute in acest document. Acestea sunt denumite in continuare „Termeni si Conditii”.
A.5. „SC Harrison Consulting & Management SRL” este o companie inregistrata la registrul Comertului din Romania, conform legislatiei in vigoare. Acest site si serviciile oferite (cu exceptia siturilor partenerilor spre care exista legaturi) este proprietatea SC Harrison Consulting & Management SRL si este controlat exclusiv de SC Harrison Consulting & Management SRL, persoana juridica romana cu sediul in Romania. Orice disputa legata de accesarea si utilizarea acestui site se supune legislatiei romane si intra exclusiv in jurisdictia tribunalelor de pe teritoriul Romaniei.
A6. „Parteneri”: furnizori, distribuitori interni si externi de produse si servicii ce fac obiectul ofertei Harrison Consulting & Management, clienti, alte organizatii partenere.

 

B. Accesararea trainingurilor: inscrieri si plati

 

B1. Utilizatourul va putea alege traininguri la care sa se participe, utilizand interfata siteului www.harrison.ro
B.2. Utilizatorul poate accesa orice curs, din oferta disponibila, in limita locurilor disponibile si a criteriilor de eligibilitate stabilite pentru fiecare curs in parte.
B.3. Pentru efectuarea unei inscrieri valide pentru un curs, utilizatorul va trebui sa furnizeze anumite date personale pe care trebuie sa le completeze in campurile dedicate din sectiunea „Contacte”. In cazul in care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, Harrison Consulting & Management isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea si de a nu rezerva locul la curs.
B.4. In urma comenzii, Harrison Consulting & Management emite utilizatorului o factura proforma aceasta poate fi descarcata din contul de utilizator in sectiunea „Comenzi”.
B.5. Factura proforma se genereaza automat, astfel ca Harrison Consulting & Management isi rezerva dreptul neconditionat, de a anula factura proforma si de a oferi explicatii utilizatorului la cererea acestuia.
B.6. Harrison Consulting & Management face tot posibilul sa afiseze informatii clare privind desfasurarea cursului. Daca acestea nu sunt intelese de catre utilizator, sau acestuia i se par neclare, utilizatorul este rugat sa contacteze Harrison Consulting & Management pentru clarificari.
B.7. Harrison Consulting & Management are dreptul de a modifica fara vreo notificare prealabila data de desfasurare a cursului, trainerul precum si locatia de desfasurare!
In cazul modificarii datei si daca utilizatorul a achitat deja taxa de participare, acesta poate solicita restituirea taxei sau reprogramarea pentru un curs la o data ulterioara! Taxa de participare nu se restituie in cazul in care se schimba locatia de desfasurare sau trainerul care sustine cursul.
B.8. Utilizatorul are obligatia sa retina data la care are loc trainingul la care s-a inscris, conditiile de acces la examen, programul de desfasurare precum si locatia. De asemenea, Utilizatorul are obligatia sa urmareasca site-ul www.harrison.ro pentru a se pastra la curent cu eventualele modificari.
B.9. In cazul in care Utilizatorul se inscrie la un training, acesta are obligatia de a achita taxa de participare in termenul mentionat pe site pe pagina cursului selectat sau in cazul in care in pagina respectiva nu este mentionat nici un termen, intr-un termen maximal de 7 zile de la emiterea facturii proforme dar nu mai tarziu de data inceperii cursului. Neachitarea integrala a facturii proforme pana la aceaste termene limita atrage dupa sine renuntarea de a participa la training!
B.10. Plata taxei de participare la curs, reprezinta confirmarea utilizatorului ca doreste participarea la curs si totodata, faptul ca utilizatorul a luat la cunostinta termenii si conditiile precum si ce anume include taxa de participare conform informatiilor afisate la fiecare curs in parte!
B.11. Daca utilizatorul achita taxa de participare (integral sau partial) si ulterior, din orice fel de considerente, nu mai doreste sau nu mai poate sa participe, acesta poate solicita si primi returnarea sumelor achitate in urmatoarele ponderi si conditii:
-rambursare integrala, daca renuntarea este comunicata in scris catre Harrison Consulting & Management cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii cursului
-rambursarea a 50% din sumele achitate, daca renuntarea este comunicata in scris catre Harrison Consulting & Management cu cel putin 7 zile inainte de data inceperii cursului
B.12. In cazul in care utilizatorul achita (integral sau partial) taxa de participare si nu anunta in scris, cu cel putin 7 zile inainte de data inceperii cursului intentia sa de a nu mai participa, Harrison Consulting & Management are dreptul de a nu restitui sumele incasate si de a nu permite reprogramarea cursului pentru o alta data.
B.13. Utilizatorul va avea intotdeauna dreptul de a delega o alta persoana pentru a participa la curs, fara sa achite vreo taxa suplimentara si cu singura conditie de a anunta in scris Harrison Consulting & Management cu cel putin 24 de ore inainte de data de incepere a cursului.

 

C. Informatii personale si confidentialitate
C.1. Harrison Consulting & Management respecta dreptul la intimitatea informatiilor personale si va folosi informatiile colectate de site-ul www.harrison.ro doar in scopurile declarate.
C.2. Politica de confidentialitate reprezinta modalitatea in care utilizam datele personale primite de la dumneavoastra atunci cand vizitati siteul Harrison Consulting & Management.
C.3. Ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a siteului, Harrison Consulting & Management poate obtine diverse informatii personale despre dumneavoastra (nume, prenume, telefon fix si/sau mobil etc.) atunci cand solicitati informatii despre unul dintre cursurile organizate de noi, atunci cand ne trimiteti un mesaj sau cand va exprimati opinia fata de serviciile oferite de compania noastra noastra.
C.4. Informatia privind datele dvs. personale va fi prelucrata de catre Harrison Consulting & Management in conformitate cu prevederile Legilor nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:
– oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
– solutionarea intrebarilor, solicitarilor, propunerilor si sugestiilor dumneavoastra;
– procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
– emiterea documentelor de facturare;
– realizarea marketingului produselor si serviciilor Harrison Consulting & Management, realizarea studiilor de piata si de produs;
– contactarea dumneavoastra prin telefon, posta, email, fax, mesaje text,etc., in legatura cu oferte de produse si servicii ale Harrison Consulting & Management;
– alocarea sau oferirea unor eventuale discounturi sau beneficii.

 

D. Proprietatea intelectuala
D.1. Continutul acestui site, sub toate aspectele, este proprietatea Harrison Consulting & Management sau a partenerilor sai, iar informatiile respective pot fi sub incidenta legilor interne sau internationale de protectie a proprietatii intelectuale.
D.2. Confirmati si acceptati faptul ca Harrison Consulting & Management (sau licentiatorii Harrison Consulting & Management) detin(e) toate drepturile, titlurile sau interesele legale in legatura cu Serviciile, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuala care se regasesc in Servicii (fie daca aceste drepturi sunt inregistrate sau nu si se gasesc oriunde in lume). Confirmati de asemenea ca Serviciile pot contine informatii care sunt considerate confidentiale de Harrison Consulting & Management si ca nu veti dezvalui aceste informatii fara consimtamantul prealabil in scris din partea Harrison Consulting & Management.
D.3. Cu exceptia unor intelegeri contrare incheiate in scris cu Harrison Consulting & Management, nici o prevedere din Termeni si Conditii nu va acorda dreptul de a utiliza vreuna dintre denumirile comerciale, marcile comerciale, marcile de serviciu, siglele, denumirile de domeniu si orice alte insemne distinctive ale brand-ului.
D.4. Daca vi s-a acordat un drept explicit de utilizare a unuia dintre aceste insemne distinctive ale brand-ului in cadrul unui contract scris separat cu Harrison Consulting & Management, atunci acceptati faptul ca utilizarea de catre dvs. a acestor insemne se va face in conformitate cu contractul respectiv, prevederile aplicabile din Termeni,si regulile Harrison Consulting & Management de utilizare a insemnelor de brand, cu actualizarile ocazionale
D.5. Cu exceptia cazului in care ati fost autorizat expres in scris de Harrison Consulting & Management, acceptati faptul ca prin utilizarea Serviciilor, nu veti utiliza nici o marca comerciala, nici o marca de serviciu, nici o denumire de comert, nici o sigla a unei societati sau organizatii intr-un mod care poate crea sau creeaza in mod deliberat confuzie in privinta proprietarului sau utilizatorului autorizat al marcilor, denumirilor sau siglelor respective.
D.6. Nu aveti voie (si nici nu puteti sa permiteti nimanui altcuiva) sa copiati, sa modificati, sa creati derivatii, sa efectuati activitati de reverse engineering, sa decompilati sau sa incercati in orice alt mod sa extrageti codul sursa al siteul Harrison Consulting & Management! Aplicatiei Software sau o parte din aceasta, cu exceptia cazului in care vi se permite sau vi se solicita acest lucru prin lege, sau cu exceptia cazului in care Harrison Consulting & Management v-a instruit in mod specific sa faceti acest lucru, in scris.

 

E. Securitate
E.1. Harrison Consulting & Management incearca sa mentina securitatea informatiilor incluse pe acest site, dar nu poate garanta ca informatia pe care Vizitatorul/Utilizatorul o primeste sau o trimite prin intermediul acestui site va fi permanent in siguranta.
E.2. Harrison Consulting & Management nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea sau continutul informatiilor incluse pe acest site si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de pierdere, oricare ar fi natura acesteia (materiala sau financiara).
E.3. Toate materialele incluse pe acest site sunt proprietatea Harrison Consulting & Management, utilizatorii sunt
obligati sa nu:
-modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinda orice fel de informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
-sa nu desfasoare (si sa nu permita) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul „Denial of Service”. Siteul Harrison Consulting & Management poate contine linkuri catre alte siteuri. Conditiile de utilizare precum si Politica de confidentialitate nu se aplica acestor siteuri. Asigurati-va ca ati citit conditiile de utilizare si politica de confidentialitate care guverneaza aceste siteuri.
E.4. Sunteti de acord si confirmati faptul ca sunteti responsabil sa pastrati confidentialitatea parolelor asociate conturilor pe care le utilizati pentru accesarea Serviciilor.

 

F. Legaturi catre alte site-uri
F.1. Acest site poate contine linkuri catre alte situri ale Harrison Consulting & Management sau ale partenerilor sai.
F.2. Harrison Consulting & Management nu raspunde pentru politica de utilizare a acestor situri, prezenta declaratie referindu-se numai la Termenii si conditiile de utilizare a site-ul www.harrison.ro.

 

G. Utilizarea sitului www.harrison.ro
G.1. Orice vizitator/utilizator al acestui site poate vizita, copia, tipari ori distribui informatii si documente publicate de Harrison Consulting & Management prin intermediul acestui site, cu conditia sa fie pentru uz personal; sa nu faca obiectul unei activitati comerciale, sa fie pentru scopuri informative, sa mentioneze obigatoriu sursa Harrison Consulting & Management (www.harrison.ro), indiferent de modul de utilizare.
G.2. Vizitatorul/Utilizatorul intelege si este de acord sa foloseasca situl www.harrison.ro numai in scopuri legale. Vizitatorul/Utilizatorul se obliga sa foloseasca acest site fara a modifica, copia, distribui, transmite, publica, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie, produse sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site. Vizitatorul/Utilizatorul se obliga de asemenea sa nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert sa foloseasca acest site pentru a primi sau transmite material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator.
G.3. Pentru a avea acces la anumite Servicii, vi se poate solicita sa furnizati informatii despre dvs. (cum ar fi date de identificare sau detalii de contact) in cadrul procesului de inregistrare pentru un Serviciu, sau pentru continuarea utilizarii Serviciului de catre dvs. Sunteti de acord ca toate informatiile de inregistrare pe care le furnizati companiei Harrison Consulting & Management vor fi intotdeauna adevarate, corecte si de actualitate.
G.4. Sunteti de acord sa nu accesati (sau sa nu incercati sa accesati) nici unul dintre Servicii prin alte mijloace decat interfata oferita de Harrison Consulting & Management, cu exceptia cazului in care vi s-a permis in mod specific sa faceti acest lucru in cadrul unui contract separat cu Harrison Consulting & Management.
G.5. Sunteti de acord sa nu intreprindeti nici o activitate care interfereaza cu Serviciile sau le afecteaza (sau serverele si retelele care sunt conectate la Servicii).
G.6. Cu exceptia cazului in care vi se permite expres acest lucru in cadrul unui contract separat cu Harrison Consulting & Management, sunteti de acord sa nu reproduceti, sa nu duplicati, sa nu copiati, sa nu vindeti, sa nu comercializati sau sa nu revindeti Serviciile oferite in nici un scop.
G.7. Sunteti de acord ca sunteti singurul responsabil (iar Harrison Consulting & Management nu are nici o responsabilitate fata de dvs. sau fata de terti) pentru orice incalcare a obligatiilor dvs. prevazute in Termeni si Conditii si pentru orice consecinte (inclusiv orice pierderi sau prejudicii pe care le poate suferi Harrison Consulting & Management) care pot aparea in urma unei asemenea incalcari.
G.8. Harrison Consulting & Management incearca sa mentina informatiile de pe acest site cat mai corecte, complete si actuale. Totusi, Harrison Consulting & Management nu isi asuma in nici un fel raspunderea pentru eventualele inadecvente legate de descrierea serviciilor, documentelor si alte caracteristici de orice natura ale produselor si serviciilor de pe site-ul www.harrison.ro si nu garanteaza ca informatiile sunt corecte, complete, actuale, de incredere ori fara erori.
G.9. Harrison Consulting & Management nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de pierdere (materiala, financiara, de date sau informatii) care poate sa apara direct sau indirect din cauza informatiilor incluse pe situl www.harrison.ro sau a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a acestui site. Plata tuturor cheltuielilor aditionale legate de folosirea sitului www.harrison.ro (inclusiv servicii telefonice si/sau Internet) intra in sarcina Vizitatorului/Utilizatorului.
G.10. Ati luat cunostinta de faptul ca toate informatiile (cum ar fi fisiere de date, text scris, aplicatii software, muzica, fisiere audio sau alte sunete, fotografii, filme sau alte imagini) la care aveti acces ca fiind parte din Servicii sau prin utilizarea Serviciilor sunt doar raspunderea persoanei de la care origineaza continutul respectiv.
G. 11 . Ati luat cunostinta de faptul ca prin utilizarea Serviciilor puteti fi expus la un Continut pe care il puteti considera ofensator, indecent sau inacceptabil si ca, in aceasta privinta, utilizati Serviciile pe riscul dvs.
G.12. Sunteti de acord ca sunteti singura persoana responsabila (iar Harrison Consulting & Management nu are nici o responsabilitate fata de dvs. sau fata de terti) pentru orice Continut pe care il creati, transmiteti sau postati atunci cand utilizati Serviciile si pentru consecintele actiunilor dvs. (inclusiv pentru orice pierdere sau prejudiciu pe care il poate suferi Harrison Consulting & Management).
G.13. Dvs. va pastrati drepturile de autor si orice alte drepturi pe care le detineti deja asupra Continutului pe care il trimiteti, postati sau expuneti in cadrul sau prin intermediul Serviciilor. Prin trimiterea, postarea sau expunerea unui continut, dvs. acordati Harrison Consulting & Management o licenta perpetua, irevocabila, universala, fara redeventa si neexclusiva de a reproduce, de a adapta, de a modifica, de a translata, de a publica, de a transmite public, de a dezvalui public, si de a distribui orice Continut pe care il transmiteti, postati sau expuneti in cadrul sau prin intermediul Serviciilor. Aceasta licenta are singurul scop de a permite Harrison Consulting & Management sa expuna, sa distribuie si sa promoveze Serviciile si poate fi revocata pentru anumite Servicii!
G.14. Sunteti de acord ca aceasta licenta include dreptul Harrison Consulting & Management de a pune acest Continut la dispozitia altor societati, organizatii sau persoane fizice carora Harrison Consulting & Management le furnizeaza servicii, si de a utiliza acest Continut in legatura cu furnizarea acestor servicii.
G.15. Ati luat cunostinta de faptul ca Harrison Consulting & Management, in executarea operatiunilor tehnice necesare pentru furnizarea de Servicii catre utilizatori, poate (a) transmite sau distribui Continutul dvs. catre diverse retele publice si diverse mijloace media; si (b) opera modificarile necesare asupra Continutului dvs. astfel incat acesta sa se conformeze si sa se adapteze la cerintele tehnice ale retelelor, aparatelor, serviciilor sau mijloacelor de legatura. Acceptati faptul ca aceasta licenta ii va permite Harrison Consulting & Management sa faca aceste operatiuni.
G.16. Confirmati si garantati fata de Harrison Consulting & Management ca detineti toate drepturile, puterile si autoritatea in vederea acordarii licentei susmentionate.

 

H.Incetarea termenilor si Conditiilor
H.1. Daca doriti incetarea contractului incheiat cu Harrison Consulting & Management, puteti face acest lucru prin (a) trimiterea in orice moment a unei notificari catre Harrison Consulting & Management si (b) inchiderea conturilor dvs. pentru Serviciile pe care le utilizati, in cazul in care Harrison Consulting & Management v-a acordat aceasta optiune. Notificarea din partea dvs. trebuie trimisa pe adresa office (at) traininguri.ro
H.2. Harrison Consulting & Management poate rezilia oricand acest contract legal daca:
H.2.1. ati incalcat una din prevederile acestor Termeni (sau ati actionat intr-o maniera care arata clar ca nu intentionati, sau nu sunteti capabil sa respectati prevederile Termenilor); sau
H. 2.2. Harrison Consulting & Management este solicitat prin lege sa faca acest lucru (de exemplu, daca furnizarea de Servicii catre dvs. este sau devine ilegala); sau
H. 2.3. partenerul impreuna cu care Harrison Consulting & Management v-a oferit Serviciile si-a incetat relatia cu Harrison Consulting & Management sau a incetat sa furnizeze Serviciile catre dvs.; sau
H. 2.4.Harrison Consulting & Management decide sa nu mai furnizeze Servicii catre utilizatori in tara in care acestia sunt rezidenti sau in care utilizeaza serviciul; sau
H. 2.4. In opinia Harrison Consulting & Management, furnizarea de Servicii catre dvs. de Harrison Consulting & Management, nu mai este viabila din punct de vedere comercial.
H.2.5 Nici o prevedere din acesti Termeni nu va afecta drepturile legale la care sunteti indreptatit oricum in calitate de consumator si pe care nu le puteti modifica sau la care nu puteti renunta conform contractului.
H.3. Sub rezerva generala de la alineatul de mai sus, Harrison Consulting & Management, nu va fi raspunzatoare fata de dvs. pentru:
H.3.1. nici o pierdere indirecta sau pe cale de consecinta pe care o puteti suferi. Acestea includ orice pierderi de profit (indiferent daca sunt suferite direct sau indirect), orice pierdere de patrimoniu sau privind reputatia firmei, sau orice pierdere de date suferita de dvs.;
H.3.2 orice pierdere sau prejudiciu suportat de dvs. ca urmare a:
(i) increderii acordate de dvs. cu privire la caracterul complet, acuratetea sau existenta unui anunt publicitar, sau ca rezultat al unei relatii sau tranzactii dintre dvs. si o agentie de publicitate sau sponsor al carei/carui anunt apare in cadrul Serviciilor;
(ii) unor modificari pe care Harrison Consulting & Management le-ar putea aduce Serviciilor, fara intreruperea temporara sau permanenta a furnizarii Serviciilor (sau a unor optiuni din cadrul Serviciilor);
(iii) stergerii, coruperii, unei erori de stocare a Continutului si a altor date de comunicatie pastrate sau transmise de sau prin intermediul utilizarii Serviciilor;
(iii) nerespectarii obligatiei dvs. de a furniza informatii corecte in cont;
(iv) nerespectarii obligatiei dvs. de a pastra confidentialitatea si de a asigura securitatea parolei sau a datelor din cont;
H.3.3. Limitarile asupra raspunderii Harrison Consulting & Management fata de dvs. se aplica chiar daca Harrison Consulting & Management a fost instiintat sau nu, ori ar fi trebuit sa aiba cunostinta de posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi.
H.3.4 Politica Harrison Consulting & Management este de a raspunde notificarilor despre orice presupusa incalcare a drepturilor de autor in conformitate cu legislatia internationala aplicabila privind drepturile de proprietate intelectuala si de a inchide conturile persoanelor care incalca in mod repetat aceste drepturi.

 

I. Anunturi
I.1. Maniera, modul sau cantitatea de anunturi publicitare pe care Harrison Consulting & Management le afiseaza in cadrul Serviciilor fac subiectul unor modificari, fara a avea obligatia de a va trimite o instiintare in acest sens.
I.2. in schimbul faptului ca Harrison Consulting & Management va acorda acces la Servicii si dreptul de a le utiliza, dvs. acceptati ca Harrison Consulting & Management sa posteze aceste anunturi in cadrul Serviciilor si in newsletterul primit de la Harrison Consulting & Management

 

J. Precizari Finale
J.1. Ati luat cunostinta si acceptati faptul ca daca utilizati Serviciile dupa data la care s-au schimbat Termenii si Conditiile Universali sau Termenii Suplimentari, Harrison Consulting & Management va considera utilizarea in continuare a Serviciilor de catre dvs. ca o acceptare a Termenilor si Conditiilor.
J.2. Termenii si Conditiile reprezinta intregul acord juridic dintre dvs. si Harrison Consulting & Management si guverneaza utilizarea de catre dvs. a Serviciilor (insa cu exceptia serviciilor pe care Harrison Consulting & Management vi le ofera in cadrul unui contract scris separat), si inlocuieste complet orice aranjamente anterioare dintre dvs. si Harrison Consulting & Management in privinta Serviciilor.
J.3 Sunteti de acord ca Harrison Consulting & Management va poate transmite instiintari, inclusiv cele privind modificarile aduse Termenilor, prin email, posta, sau postari in cadrul Serviciilor.
J.4 Sunteti de acord ca, daca Harrison Consulting & Management nu exercita sau nu pune in aplicare un drept legal sau o compensatie legala cuprins(a) in acesti Termeni (sau de care beneficiaza Harrison Consulting & Management conform oricarei legislatii aplicabile), acest lucru sa nu fie considerat ca o renuntare formala la drepturile Harrison Consulting & Management si ca drepturile sau compensatiile respective vor fi in continuare la dispozitia Harrison Consulting & Management.
J.5. Daca orice instanta, cu jurisdictie de a lua hotarari in acest caz, se pronunta in sensul ca una dintre prevederile acestor Termeni este nelegala, atunci prevederea respectiva va fi eliminata din cadrul Termenilor, fara a aduce atingere celorlalte prevederi ale Termenilor. Restul prevederilor din Termeni vor ramane in vigoare si vor produce efecte in continuare.
J.6. Termenii si relatia dvs. cu Harrison Consulting & Management prevazuta in acesti Termeni, vor fi guvernate de legislatia romana. Dvs. si Harrison Consulting & Management sunteti de acord sa va supuneti jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti din Romania pentru solutionarea oricarei dispute juridice care poate aparea din acesti Termeni. Cu toate acestea, sunteti de acord ca Harrison Consulting & Management sa aiba dreptul de a solicita remedii bazate pe injonctiuni (sau o forma echivalenta a unui demers juridic urgent) in orice jurisdictie.

 

K. Acceptarea Termenilor
K.1. Prin utilizarea efectiva a Serviciilor se considera ca ati citit, inteles si acceptat prezentii Termeni si Conditii. Totodata, confirmati si acceptati faptul ca Harrison Consulting & Management va considera utilizarea de catre dvs. a Serviciilor ca o acceptare a Termenilor incepand cu momentul respectiv.
K.2. Nu puteti utiliza Serviciile si nu puteti accepta Termenii daca nu aveti varsta legal aceptabila pentru incheierea unui contract cu Harrison Consulting & Management, sau sunteti o persoana careia i s-a interzis primirea de Servicii conform legislatiei din Romania.
K.3. Harrison Consulting & Management se innoieste in mod constant pentru a putea oferi cele mai bune servicii utilizatorilor sai. Confirmati si acceptati faptul ca forma si natura Serviciilor pe care vi le ofera Harrison Consulting & Management se poate schimba din cand in cand fara nici o notificare prealabila.
K.4. De asemenea, confirmati si acceptati ca in cadrul acestui proces de innoire Harrison Consulting & Management poate intrerupe (permanent sau temporar) furnizarea Serviciilor (sau a unor optiuni din cadrul Serviciilor) catre dvs. sau in general catre utilizatori la libera alegere a Harrison Consulting & Management, fara nici o instiintare prealabila. Puteti inceta oricand utilizarea Serviciilor cu respectarea prevederilor prezentului.
K.5. Harrison Consulting & Management poate modifica, revizui, imbunatati sau intrerupe furnizarea de informatii, produse sau servicii prezentate pe acest site sau oricare din documentele incluse pe acest site, fara a informa in prealabil in acest sens. Harrison Consulting & Management isi rezerva dreptul de a modifica – adauga, sterge, completa, actualiza – in totalitate sau partial acesti Termeni si conditii fara un anunt prealabil. Aceste modificari intra in vigoare in momentul in care sunt publicate pe site-ul www.harrison.ro si se considera a fi acceptate de Vizitator/Utilizator prin folosirea in continuare a acestui site.

 

L. Forta majora
Forta majora exonereaza Harrison Consulting & Management de raspunderea pentru nerespectarea acestor Termeni si conditii si pentru orice alte responsabilitati pe care Harrison Consulting & Management le-ar putea avea prin publicarea acestui site. Prin forta majora se intelege orice cauza din afara controlului Harrison Consulting & Management, si include, fara a se limita insa la: evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor companii sau autoritati competente de care Harrison Consulting & Management nu este responsabila.