Echipa Harrison

Prezentarea echipei

        Echipa Harrison Consulting and Management este esentială pentru activitatea desfăsurată în sprijinul cursanților și colaboratorilor noștri. Cu ajutorul ei reușim să menținem un standard de performantă ridicat.

        Tocmai de aceea, trainerii noștri sunt experți în domeniul în care activează. Mai mult, cursurile prezintă o structură practică și o programă ușor de urmărit iar metoda de predare este interactivă.

        Totodată, colaborarea cu ei nu se oprește odată cu terminarea cursului. Formatorii noștri sunt consultanți permanenți în cadrul firmei, oferind suport pe probleme specifice ale clienților, în afara orelor de curs.

        Oamenii care fac parte din echipa Harisson Management & Consulting sunt tineri care au crescut alături de organizația noastră, timp în care au obținut rezultate remarcabile. Impărtăsim cu toții valori comune, iar calitatea serviciilor oferite este cea mai bună dovadă în acest sens.

Valorile noastre

        Incă de la început, ne-am câștigat clienții datorită unui sistem puternic de valori pe care ne bazăm și astăzi activitatea. Printre ele se numără:

  • PASIUNEA — pentru ceea ce facem și implicarea de care dăm dovadă în fiecare proiect.
  • EXCELENTA — serviciilor de consultanță și a programelor de formare profesională furnizate de către traineri specializați și expermentati.
  • ÎNCREDEREA — în baza căreia construim parteneriate de lungă durată cu toți clienții noștri, alături de care suntem la fiecare pas.
  • CORECTITUDINEA — față de colaboratori și față de noi înșine. Chiar dacă nu înseamnă simplu și ușor, în timp, corectitudinea ne-a adus dezvoltarea relațiilor cu clienții, asigurarea unor bune practici de lucru și siguranță că livrăm ceea ce promitem.
  • TRANSPARENȚA — în modul nostru de relaționare și de împărtășire a rezultatelor atât bune cât și rele, de a comunica cu clientul și de a-l ajută