Modul Formare profesională

Cursuri dedicate, webinare si ateliere personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărei instituții. Cu peste 4 000 de cursuri desfășurate și mai mult de 15 000 de cursanți, oferim soluții de instruire pentru o dezvoltare eficientă.

cursuri-ateliere-institutii-publice-harrison

Despre

Harrison-app-modul-scim

Indiferent dacă preferați învățarea interactivă online, sesiunile tradiționale offline sau atelierele practice, la Harrison modelăm fiecare experiență de învățare pentru a răspunde nevoilor specifice ale instituției dumneavoastră. Vă invităm să descoperiți o gamă diversificată de cursuri și ateliere, fiecare conceput să îmbunătățească performanța, eficiența și transparența în administrația publică.

Cursuri Online

Fiecare sesiune online este o oportunitate de a vă extinde sau reîmprospăta cunoștințele într-un cadru legislativ în continuă schimbare, accesibil de oriunde.

Descoperă cursurile

Cursuri Offline

Cursurile noastre offline oferă o interacțiune directă cu experți în domeniu, pentru o înțelegere aprofundată a subiectelor de interes pentru angajații instituției dumneavoastră.

Descoperă cursurile

Ateliere Practice

Atelierele noastre practice sunt sesiuni dinamice, centrate pe aplicarea cunoștințelor pentru a adresa provocările specifice ale instituției dumneavoastră.

Descoperă cursurile

Solicită ofertă personalizată