Cursurile Harrison Consulting & Management

Filtrează

        Încercăm să ținem pasul cu cerințele și nevoile clienților noștri. Suntem întotdeauna receptivi la cele semnalate de către cursanți, așa că ne-am extins paleta de cursuri cu teme de interes public, precum:

Managementul riscurilor- Standard nr. 8

Managementul riscurilor reprezintă un proces complex de identificare, analiză şi răspuns la posibile riscuri ale unei entităţi publice, printr-o abordare documentată, care utilizează resurse materiale, financiare şi umane pentru atingerea obiectivelor, vizând reducerea expunerii la pierderi a acestora. În procesul de management al riscurilor,  atât personalul de conducere cât și personalul de execuție trebuie: Să înțeleagă, cât și cum afectează riscurile entitatea publică (identificarea riscului și măsurarea acestuia); Să ...

Detalii Vreau sa ma inscriu

CURS ONLINE AUTORIZAT A.N.C. - Expert Achizitii Publice

Ești la început de drum în domeniul achizițiilor publice sau vrei să te perfecționezi pentru a răspunde oportunităților profesionale? În oricare dintre aceste categorii te încadrezi, acest curs este pentru tine. Cursul online Expert Achiziții Publice te va ajuta să cunoști și/sau să aprofundezi legislația și noțiunile specifice din domeniu pentru a putea gestiona eficient activitățile desfășurate în fiecare etapă a procesului de achiziții publice, indiferent de complexitatea acestora. În ...

Detalii Vreau sa ma inscriu

Testimoniale

"Am avut ocazia să particip la un curs de Achiziții publice în primăvară. M-a bucurat să întâlnesc un lector care are răspunsuri la toate întrebările mele. Aștept cu nerăbdare următorul curs, cel de la munte."

"M-am simțit foarte bine. Am obținut informația pe care o așteptam și mă bucur că am luat decizia de a participa la acest curs!"

"Cursul a fost foarte bine structurat. Calitatea și prestația lectorilor - excelente."

"Continuați la fel, calitatea serviciilor este remarcabilă."

"Din punctul meu de vedere, calitatea serviciilor este excelentă. Nu am sugestii de îmbunătățire a acestora."

"Cursul a fost interactiv, să se mențină același nivel al interacțiunii."