Asigurarea Calității cu Harrison App: Modulul CEAC pentru Instituții de Învățământ

Eficientizați gestionarea și monitorizarea calității educaționale cu Modulul Didactic CEAC, conceput pentru a sprijini instituțiile de învățământ preuniversitar în asigurarea excelenței și conformității educaționale.

harrisonapp-modul-ceac-header

Despre Modulul Didactic CEAC

harrisonapp-modul-ceac

Modulul Didactic CEAC al Harrison App este esențial pentru orice instituție de învățământ preuniversitar angajată în îmbunătățirea calității proceselor educative, oferind 100+ modele de proceduri, 260+ modele de documente, hotărâri și rapoarte, modele de structuri PAS/PDI, modele de decizii pentru Comisia CEAC, modele de proceduri și documente pentru activitatea comisiilor, facilitând gestionarea centralizată a documentelor și conformitatea cu standardele de calitate și legislația în vigoare.

Experiența Noastră

De la lansarea în 2015 a acestui serviciu, am colaborat cu numeroase grădinițe, școli gimnaziale și licee, oferind resurse, expertiză și asistență specializată. Suportul nostru a ajutat instituțiile să navigheze cu succes prin evaluările externe, acreditări și alte procese critice, cu peste 3000 de profesori formându-se prin programele noastre.

Beneficii

Centralizarea Documentației

Toate documentele sunt stocate centralizat, ceea ce îmbunătățește accesibilitatea și gestionarea eficientă a informațiilor.

Reducerea Erorilor Umane

Automatizarea gestionării documentelor elimină erorile umane și standardizează procedurile, esențiale pentru asigurarea calității educației.

Conformitate Continuă

Menținerea conformității cu legislația și standardele de calitate actuale și viitoare.

Suport Tehnic și Asistență Personalizată

Un sistem de ticketing și suport tehnic personalizat asigură un serviciu de asistență clienți atent și eficient.

Îmbunătățire Continuă a Calității

Monitorizarea și evaluarea constantă a proceselor educaționale pentru a asigura excelența și reducerea abandonului școlar.

Funcționalități

  • Librărie de Modele de Documente: Acces la o vastă colecție de modele de documente și instrumente pentru CEAC, gata de personalizare.
  • Automatizarea Aprobărilor: Instrumente integrate pentru avizarea și aprobarea rapidă a documentelor și procedurilor CEAC.
  • Formare și Dezvoltare Profesională: Oferim cursuri, sesiuni de instruire și webinare gratuite pentru a sprijini dezvoltarea profesională a membrilor CEAC.
  • Consultanță în Evaluarea Externă: Asistență în procesele de autorizare și evaluare periodică a instituțiilor de învățământ.
  • Monitorizare și Raportare: Instrumente avansate pentru monitorizarea eficacității educaționale și generarea de rapoarte detaliate.
harrisonapp-modul-ceac2

Solicită ofertă personalizată