Implementare SCIM cu Modulul Administrativ Harrison App

Implementați și gestionați eficient Sistemul de Control Intern Managerial conform Ordinului 600/2018 cu ajutorul Modulului Administrativ Harrison App, soluția de digitalizare pentru entitățile publice.

harrison-app-modulul-scim-header

Despre Modulul Administrativ SCIM

Harrison-app-modul-scim

Platforma Harrison App oferă o librărie completă de modele de documente SCIM și modele de proceduri personalizabile, facilitând conformitatea și eficiența operațională. Aveți la dispoziție peste 120 de modele de proceduri pentru toate standardele SCIM, peste 460 modele de documente, hotărâri și rapoarte, incluzând modele pentru Comisia de Monitorizare SCIM (regulamente, convocatoare, decizii, minute, registru), exemple de registre de riscuri, modele de documente pentru buna desfășurare a activității instituției și un model de plan de dezvoltare SCIM.

Experiența Noastră

Cu o experiență de peste 14 ani și colaborări cu peste 1700 de instituții din toate județele țării, inclusiv instituții de învățământ, primării, unități sanitare și alte autorități contractante, am integrat în platforma Harrison App o înțelegere profundă și o capacitate dovedită de a răspunde nevoilor diverse ale administrației publice românești.

Beneficii

Digitalizarea Procedurilor

Eliminați nevoia de tipărire și stocare fizică a documentelor, facilitând accesul și gestionarea electronică a tuturor procedurilor.

Actualizare Automată a Documentației

Asigurați-vă că toate documentele și procedurile sunt întotdeauna actualizate în conformitate cu modificările legislative sau interne.

Conformitate Continuă

Respectați cerințele legale actuale, inclusiv Ordinul 600/2018, printr-o gestionare conformă a procedurilor SCIM.

Suport Tehnic și Asistență Personalizată

Beneficiați de un sistem de ticketing și asistență tehnică atentă și eficientă pentru toate întrebările legate de platformă.

Securitate și Accesibilitate

Accesați documentele SCIM în mod securizat, oricând și de oriunde, cu posibilități avansate de arhivare electronică.

Funcționalități

  • Gestionare Avansată a Documentelor: Permite crearea, editarea și distribuirea eficientă a procedurilor SCIM, cu opțiuni extinse de personalizare.
  • Librărie de Documente și Modele: Oferă o colecție vastă de modele de documente care pot fi adaptate pentru nevoile specifice ale fiecărei instituții.
  • Procese de Aprobare Automatizate: Instrumente integrate pentru avizarea și aprobarea rapidă a documentelor și procedurilor SCIM.
  • Rapoarte de Conformitate și Monitorizare: Funcționalități pentru generarea de rapoarte detaliate, facilitând monitorizarea și respectarea standardelor.
  • Delegare și Monitorizare a Responsabilităților: Funcții de delegare a responsabilităților și monitorizare a progresului procedurilor în cadrul instituției.
harrison-app-modulul-scim-2

Solicită ofertă personalizată