Cursuri in-house

        Suplimentar cursurilor open organizate frecvent in toate judetele tarii, putem crea impreuna un curs personalizat in functie de nevoile companiei/institutiei tale. Vom alege impreuna temele de interes pentru voi si vom stabili o structura clara care se poate desfasura pe un numar de zile flexibil.

        Putem opta pentru cursuri teoretice care sa vizeze prioritar cadrul legislativ sau cursuri practice in cadrul carora lucram impreuna cu participantii pe spete actuale din cadrul departamentelor, reusind astfel sa aliniem informatiile furnizate cu nevoile specifice intalnite.

"Pe aceasta cale dorim sa subliniem buna colaborare cu societatea Harrison Consulting and Management in realizarea cursului de formare profesionala " Achizitii Publice- de la planificare la atribuire. La curs au participat 46 de persoane sunt implicate direct in procesele de achizitie publica. Luand in calcul numarul ridicat de participanti, am decis de comun acord ca, pentru o desfasurare optima a programului de formare profesionala, este necesara divizarea acestora in doua grupe. Cele doua cursuri s-au derulat pe parcursul a trei zile, in saptamani diferite pentru a nu crea disfunctionalitati in activitatile institutiei. Intervalul orar a fost stabilit de catre cursanti impreuna cu lectorul pentru a se putea indeplini si atributiile de serviciu stringente iar agenda cursului a fost ajustata in functie de nevoile si solicitarile clientului. Avand in vedere ca lectorii Harrison Consulting & Management sunt si consultanti in domeniu, cea mai mare parte a cursurilor a constat in aplicatii practice, studii de caz, analiza si solutionare de spete problematice adaptate specificului clientului sau sugerate de catre participant.

Consiliul Judetean Gorj”

Participa la unul dintre cursurile open sau configureaza-ti propriul curs:

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii