Oportunitati Harrison

        Esența business-ului nostru constă în a răspunde cu responsabilitate nevoilor tot mai crescânde ale clienților noștri dar si ale angajatilor.

        Te așteptăm într-un mediu de lucru prietenos și o atmosferă relaxată, perfecte pentru o excelentă interacțiune și comunicare. Vei avea la dispoziție permanent suportul nostru și toate resursele necesare atingerii performanței, precum și a dezvoltării potențialului propriu.

        Vom participa împreună la sesiunile de training și de team building organizate în locații cât mai atractive, astfel încât echipa noastră să rămână permanent în cea mai bună formă. Recompensam intotdeauna performanța colegilor noștri în cadrul evenimentelor noastre interne și cream permanent oportunități de dezvoltare a carierei pentru fiecare.

Telesales
Consultanta SCIM/CEAC
Consultanta Achizitii Publice
Consultanta GDPR
Field Sales

Alături de noi, vei beneficia de:

  • Apreciere - expertiza și rezultatele tale constituie un asset pentru noi; premiem rezultate excepționale și oameni excepționali, în cadrul evenimentelor noastre interne. Următorul poți fi tu!
  • Implicare activă - investim împreună în proiectele noastre și contăm pe un input real și constant din partea ta. Atinge-ți potentialul și iți vom recompensa performanța!
  • Coeziune - iți stăm alături cu o echipa unită, tanără, energică și creativă. Vom răspunde loialității tale prin suport continuu!
  • Dezvoltare - autonomia de care vei avea parte te va sprijini în concretizarea inițiativelor proprii și va constitui un mediu propice dezvoltării tale personale & profesionale. Iți oferim in acest sens, inclusiv posibilitatea de a accesa cursurile noastre de formare pentru a iți dezvolta competențele!

Joburi din categoria

React Developer

REACT DEVELOPER

As you search for at least your dream job, we are looking for the best joint between soft and hard skills and a plus of good vibes to ...

Reprezentant Telesales B2G (limba romana) – full-time (8 ore)

Anual, Harrison ajunge sa livreze cursuri de formare profesionala catre mii de angajati in toata tara, angajati care provin din unitati de invatamant (gradinite, scoli, colegii, licee, universitati), spitale si ...

Area sales manager - B2G

Stim, nu este primul anunt de angajare pe care il citesti si nici ultimul.

In timp ce ne straduiam sa transmitem cat mai fidel detaliile opotunitatii noastre ne-am dat seama ...