Oportunitati Harrison

        Esența business-ului nostru constă în a răspunde cu responsabilitate nevoilor tot mai crescânde ale clienților noștri dar si ale angajatilor.

        Te așteptăm într-un mediu de lucru prietenos și o atmosferă relaxată, perfecte pentru o excelentă interacțiune și comunicare. Vei avea la dispoziție permanent suportul nostru și toate resursele necesare atingerii performanței, precum și a dezvoltării potențialului propriu.

        Vom participa împreună la sesiunile de training și de team building organizate în locații cât mai atractive, astfel încât echipa noastră să rămână permanent în cea mai bună formă. Recompensam intotdeauna performanța colegilor noștri în cadrul evenimentelor noastre interne și cream permanent oportunități de dezvoltare a carierei pentru fiecare.

Telesales
Consultanta SCIM/CEAC
Consultanta Achizitii Publice
Consultanta GDPR
Field Sales

Alături de noi, vei beneficia de:

  • Apreciere - expertiza și rezultatele tale constituie un asset pentru noi; premiem rezultate excepționale și oameni excepționali, în cadrul evenimentelor noastre interne. Următorul poți fi tu!
  • Implicare activă - investim împreună în proiectele noastre și contăm pe un input real și constant din partea ta. Atinge-ți potentialul și iți vom recompensa performanța!
  • Coeziune - iți stăm alături cu o echipa unită, tanără, energică și creativă. Vom răspunde loialității tale prin suport continuu!
  • Dezvoltare - autonomia de care vei avea parte te va sprijini în concretizarea inițiativelor proprii și va constitui un mediu propice dezvoltării tale personale & profesionale. Iți oferim in acest sens, inclusiv posibilitatea de a accesa cursurile noastre de formare pentru a iți dezvolta competențele!

Joburi din categoria

Consultant in management SCIM

Echipa Harrison Consulting se extinde! Domeniul consultanței în management este unul complex care acoperă multe arii organizaționale. Dacă esti curios și entuziasmat să faci parte din echipa Harrison, vino să ...

Customer Success Manager

Ca sa te ajut sa intelegi acest rol, iti voi oferi un exemplu simplu:

Nu este suficient sa fac aceasta descriere de job atractiva si tu sa aplici. Scopul nostru ...

Reprezentant vanzari zonal (Hunter)

Vinzi in ce crezi sau crezi ca vinzi?

 

Daca te afli in prima categorie, atunci chiar merita sa citesti mai departe 😊

Mai intai, lasa-te si tu convins/a!

  ...