Curs Codul Administrativ în Satu Mare

Înscrie-te

Codul Administrativ  vine cu noi reguli și prevederi privind organizarea și funcționarea autorităților și instituțiilor administrației publice.

Cursul pe care îl propunem este structurat pentru a asigura asimilarea rapidă și corectă a modului de aplicare a noilor principii ale codului administrativ în instituția de proveniență. Astfel vom analiza noțiunile fundamentale și evoluția acestui domeniu, dar și noutățile în concret. 

Agenda de curs

  • Modelul orientativ și regulamentul de organizare și funcționare a consiliului local;
  • Procedura și criteriile privind numirea conducătorilor instituțiilor publice de interes local;
  • Procedura și metodologia de aplicare art. 210 din Codul Administrativ;
  • Procedura de întocmire, actualizare și transmitere a listei cuprinzând aleșii locali de la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale;
  • Modelul adeverinței care atestă perioada de activitate desfășurată de fiecare funcționar public, vechimea în muncă, în specialitatea studiilor și în grad profesional;
  • Procedura de înștiințare a Agenției Naționale a Funcționarilor Publici și lista documentelor necesare aferente înștiințării;
  • Inițierea procedurii privind înscrierea imobilelor din domeniul public al statului în sistemul integrat de cadastru și carte funciară;
  • HG Nr. 611/2008 cu modificările și completările ulterioare și HG Nr. 341/2007 privind intrarea în categoria înalților funcționari publici, managementul carierei și mobilitatea înalților funcționari publici, se modifică și se pun în acord cu prevederile prezentului cod;
  • Normele privind modul de constituire, organizare și funcționare a comisiilor de disciplină, precum și componența, atribuțiile, modul de sesizare și procedura de lucru ale acestora.

Alte locații de curs: Oradea, Baia Mare

Curs: Curs Codul Administrativ în Satu Mare

Perioada:

Locație: Satu Mare

Preț: 832,00 RON, la care se adauga TVA

Lector - Georgeta Cristea

Coordonator - Codruța Toadere

Codruța coordoneaza acest eveniment. Ea te poate ajuta cu toate informatiile suplimentare de care ai nevoie in cel mai scurt timp. Mentine constant legatura cu clientii nostri si dupa terminarea cursurilor, informeaza lectorul despre nevoile fiecarui cursant si asigura tot suportul necesar in desfasurarea cursului. Daca ai intrebari legate de programul cursului, suportul de curs sau facturi, este persoana potrivita sa te ajute.

Telefon: 0773 731 316

Email: codruta.toadere@harrison.ro

Completați formularul de mai jos și veți fi contactat in cel mai scurt timp

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
+
Adaugă participant
+
Adaugă participant
-
Elimină participant
Total
832 RON
Prețul nu include TVA

Întrebări frecvente

Diplomele acreditate ANC sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale precum si de catre Ministerul Educatiei Nationale. Ca urmare a absolvirii unui curs acreditat ANC, certificatul eliberat poate fi:
Certificat de calificare profesionala pentru programele de calificare sau recalificare.
Certificat de absolvire pentru programele de initiere, perfectionare, specializare, precum si la absolvirea fiecarui modul, in cazul programelor de formare profesionala structurate pe module.

Diplomele Harrison Consulting & Management se numesc certificate de participare si sunt eliberate cursantilor care participa la aceste programe de formare sub semnatura si stampila proprie a societatii. In cazul functionarilor publici, aceste certificate sunt eliberate in temeiul art. 5 lit. a din HG nr. 1066/2008.
Da, toate programele de formare profesionala se pot achizitiona din catalogul electronic (S.E.A.P).
In functie de numarul participantilor din cadrul aceleiasi institutii si a locurilor disponibilie, ofertele financiare vor fi personalizate.
Pentru anularea participarii si/sau stornarea facturii si a sumei achitate, este necesara transmiterea unei notificari scrise pe adresele office@harrison.ro sau inscrieri@harrison.ro cu minim 7 zile inainte de data de inceput a cursului.

In cazul anularii unei rezervari de cazare, notificarea se va transmite cu minim 20 de zile inainte.
Completezi formularul de inscriere de mai sus sau descarci si completezi formularul in format PDF de aici si il transmiti la adresa inscrieri@harrison.ro. Formularul tine loc de contract. In baza acestuia se va emite factura fiscala.
Plata se va efectua pe baza facturii fiscale prin transfer bancar in cazul operatorilor economici sau prin Trezorerie in cazul autoritatilor contractante.
Factura va fi stornata si se va returna suma incasata.
Vei fi contactat in timp util si informat cu privire la noua data stabilita pentru derularea unui curs similar.
Taxa de curs asigura toate materialele necesare: suport de curs ( in format tiparit si electronic) , agenda, pix, certificat de participare sau certificat de absolvire in functie de cursul optat.