Reprezentant vanzari zonal (Hunter)

Domeniu: Vanzari, Consultanta, Administratie publica, Software

Loca╚Ťie: Bucuresti, Cluj-Napoca, judete din zona Moldovei

Nivel de experien╚Ť─â: Entry-level

Vinzi in ce crezi sau crezi ca vinzi?

 

Daca te afli in prima categorie, atunci chiar merita sa citesti mai departe ­čśŐ

Mai intai, lasa-te si tu convins/a!

 

Ai in fata un rol pur de Hunter, in echipa de Sales, care se adreseaza clientilor – institutii publice dar si privati. Nu le vinzi ceva din ce nu au nevoie, exista cerere in piata pentru serviciile noastre si da, exista si competitie! Daca ai fi o primarie si faci achizitie de utilaje, lucrari pentru drumurile publice – nu crezi ca ai avea nevoie de ajutor, de consultanta? Harrison, prin tine, poate face asta. Clar, ai avea nevoie sa te poti organiza, sa poti bifa task-urile administrative de la birou/acasa dar cel mai bine si cel mai bine vanzarea se face direct, umar la umar cu clientul. De aceea, ti-am pregatit cateva judete faine de strabatut in lung si-n lat, in cautarea celor mai faine colaborari (cele trainice, de lunga durata).

- din Bucuresti poti ajunge in: toate sectoarele, Ilfov, Teleorman, Olt, Galati

- din Cluj-Napoca: Harghita, Mures, Salaj, Bihor, Satu Mare

- din Moldova: Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea

 

Ca Hunter, te caracterizeaza proactivitatea, perseverenta de a suna neobosit la client pana cand obtii o intalnire online (pentru demo) sau fata in fata, disponibilitatea de a merge pe teren, acolo unde este nevoie. Te mai vedem purtand negocieri intense si semnand luna de luna contracte, nu mai putine decat targetul la care ne-am gandit. Bineinteles ca te ajuta experienta ta de minim 1 an in sales, experienta care te-a initiat in domeniu si te-a ajutat sa stii acum ce inseamna pasi de vanzare, apeluri/zi, timp vorbit /zi, intalniri, target valoric si alte asemenea.

Cu tine ne-am propus sa o luam de la 0, dar nu de la 0 in sales, ci in domeniul serviciilor noastre. Vei invata alaturi de noi ce inseamna consultanta in Achizitii Publice, Sistemul de Control Intern Managerial (SCIM) sau Strategia Nationala Anticoruptie (SNA). Vei prinde cat sa le vinzi cu folos. Nu te vom incarca cu solicitari din partea clientului post-vanzare, avem o echipa de Customer Support in acest sens.

FAQ

Faceti contract de munca pe perioada nedeterminata?

Da

Oferiti bonuri de masa?

Nu. Ne-am gandit insa ca ai pofta de citit si am luat abonament lunar la Bookster.

Alte beneficii, ce oferiti?

Ne-am mai gandit ca vrei sa-ti vezi de sanatate din cand in cand si ai un abonament la o clinica medicala privata. Tot legat de sanatate, avem n sortimente de cafea la birou si doua terase pentru luat aer curat.

Oferiti masina?

Da. Si diurna si bani de cazare si ce mai ai nevoie pentru job.

Beneficiez de zile libere?

Da, din plin. 25 zile de concediu de odihna/an, zile libere platite pentru evenimente personale si respectam din plin zilele de sarbatoare legala.

Cum este echipa?

Greu de zis in cuvinte. Urmatorul eveniment intern este in aprilie, de iepuras. Te asteptam sa vezi cu ochii tai. Unii ne-au spus ca suntem faini!

 

In speranta ca ai citit pana la capat, chiar si in diagonala (asa cum face HR-ul), te incurajam cu firescul …