Cursuri Formare Profesionala

Filtrează
20.04.2016
Finantari

                    De fiecare data ne dorim sa dezvoltam programe de formare profesionala de cea mai buna calitate, astfel incat sa putem contribui la imbunatatirea activitatilor profesionale ale clientilor nostri, iar numarul mare de participanti la cursurile nostre, peste 1.400 de cursanti pe an, reprezinta dovada clara a reusitei muncii noastre.

                 In fiecare an incercam sa dezvoltam tematici cursurilor de formare profesionala pe care vi le propunem, iar feedback-ul pozitiv pe care il primim de fiecare data, ne-a determinat ca anul acesta sa propunem in catalogul nostru de cara nu mai putin de 36 de cursuri, fiecare dintre acestea reprezentand posibilitati de dezvoltare si perfectionare pentru dumneavostra. de asemenea, mereu punem mare accent pe partea pratica a acestora, oferindu-va siguranta ca toate informatiile asimilate vor putea fi puse cu usurinta in pratica.

                  Nu  in ultimul rand, de fiecare data ne dorim sa lucram cu cei mai buni profesonisti si sa invatam de la ei, de aceea si anul acesta pe lista nostra de lectori se numara oameni cu experienta si notoritate.

                  Oferta Harrison Consulting de anul acesta se traduce om 36 de cursuri, 5 locatii, lectori cu experienta si o echipa dedicata si paionata care va va garanta siguranta calitatii si a excelentei.

 

                                                                                                                  Va asteptam la cursurile noastre,

                                                                                                                                          Echipa  Harrison Consulting

Descarca catalogul de vara 2016