Contactează-ne
certificari

Știri Media

1.5 mil. EURO pentru procesarea produselor pomicole

Antreprenorii interesați de proiecte de investiții și dezvoltare a sectorului agricol au la dispoziție începând cu 2018 finanțări europene prin intermediul PNDR 2014-2020 cu o valoare care poate ajunge și la 1.5 mil. EURO pentru procesarea produselor pomicole! 

Ce investiții sunt eligibile?

  • Înfiinţarea sau modernizarea ...
Citeşte mai mult

Industria piscicolă primește finanțare de până la 2 mil. EURO prin intermediul POPAM

Antreprenorii interesați de proiecte de investiții și dezvoltare a sectorului piscicol au la dispoziție începând cu 2018 finanțări europene prin intermediul POPAM 2014-2020 (Programului Operațional Pescuit și Afaceri Maritime) cu o valoare care poate ajunge și la 2 mil. EURO

Finanțare disponibilă pentru proiecte în  Acvacultura maritimă ...

Citeşte mai mult

2,5 mil. EURO pentru Industria Alimentară prin PNDR 2014-2020

Investitorii din IMM-uri, întreprinderi mari, cooperative sau grupuri de producători au posibilitatea să dezvolte proiecte de investiții de până la 2.500.000 EURO prin PNDR 2014 - 2020. 

Ce investiții sunt eligibile?

  • Fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie ...
Citeşte mai mult

3 luni suplimentare pentru solicitanți

În urmă cu cateva zile, Agenția pentru Investiții Rurale (AFIR) a anunțat o modificare a Manualului de procedură pentru evaluarea și selectarea cererilor de finanțare depuse de către solicitanți pentru a obține fonduri europene nerambursabile prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 ...

Citeşte mai mult

Finanțare pentru Sectorul Agricol pe final de 2017

Sectorul agricol va beneficia de o alocare financiară pentru finalul anului de aproximativ 156 mil. EURO. Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a anunțat calendarul sesiunilor care vor fi lansate în perioada rămasă din anul 2017. Submăsurile care beneficiază de finanțare sunt: 

  • Submăsura 1.1 ...
Citeşte mai mult