Contactează-ne
certificari

Echipa Harrison


ECHIPA

 

Esența business-ului nostru constă în a răspunde cu responsabilitate nevoilor tot mai crescânde ale clienților noștri.

Astfel, am antrenat entuziasmul și expertiza unei echipe unite, alături de care investim permanent încredere și dedicare în obiectivul nostru.

Daca te identifici în profilul nostru, iți suntem alături cu o echipă pe măsură!

  • Energica
  • Optimista
  • Receptiva
  • Proactiva
  • Determinata
  • Responsabila
  • Orientata catre invatare continua
  • Loiala companiei si clientilor nostri

 

CULTURA HARRISON

 

 
Te așteptăm într-un mediu de lucru prietenos și o atmosferă relaxată, perfecte pentru o excelentă interacțiune și comunicare. Vei avea la dispoziție permanent suportul nostru și toate resursele necesare atingerii performanței, precum și a dezvoltării potențialului propriu.

Vom participa împreună la sesiunile de training și de team-building organizate în locații cât mai atractive, astfel încât echipa noastră să rămână permanent în cea mai bună formă. Recompensam intotdeauna performanța colegilor noștri în cadrul evenimentelor noastre interne și cream permanent oportunități de dezvoltare a carierei pentru fiecare.

BENEFICII 

 

Pentru a ne dovedi respectul față de colaboratori & comunitate, investim mai întâi în echipa noastră!

Alături de noi, vei beneficia de:

Apreciere - expertiza și rezultatele tale constituie un asset pentru noi; premiem rezultate excepționale și oameni excepționali, în cadrul evenimentelor noastre interne. Următorul poți fi tu!

Implicare activă - investim împreună în proiectele noastre și contăm pe un input real și constant din partea ta. Atinge-ți potentialul și iți vom recompensa performanța!

Coeziune - iți stăm alături cu o echipa unită, tanără, energică și creativă. Vom răspunde loialității tale prin suport continuu!

Dezvoltare - autonomia de care vei avea parte te va sprijini în concretizarea inițiativelor proprii și va constitui un mediu propice dezvoltării tale personale & profesionale. Iți oferim in acest sens, inclusiv posibilitatea de a accesa cursurile noastre de formare pentru a iți dezvolta competențele!