Soluții optime în procesul de implementare și dezvoltare a SCIM

Aplicabilitatea, un principiu de bază la curs!

Implementarea sistemului de control intern managerial - SCIM, este o măsură necesară și obligatorie pentru orice instituție publică care își administrează atât fondurile publice alocate cât și patrimoniul public aflat în gestiune proprie. 

Legislația în vigoare prevede ca sistemul de control să fie dezvoltat în permanență.  Acest lucru atrage și o nevoie continuă de formare profesională în aceast domeniu, iar caracteristica de bază a unui astfel de program fiind aplicabilitatea.

Cursul pe care ți-l propunem are o structură formată din două părți principale: baza legislativă și elementele practice. Această combinație are rolul de a asigura asimilarea cunoștințelor teoretice în mod eficient și de a ajuta participanții să dezvolte metode de lucru proprii sub îndrumarea unui specialist.

Agenda de curs va cuprinde:

  • OSGG 600/2018 - privind aprobarea Codului controlului intern managerial;
  • Controlul intern managerial; Politici, proceduri, proces de implementare;
  • Responsabilități și atribuții în cadrul procesului de implementare;
  • Proiectarea măsurilor pentru dezvoltarea continuă a procesului de implementare a SCIM.

Orele de curs vor integra sesiuni de întrebări și răspunsuri, facilitând astfel rezolvarea practică a spețelor participanților.

Descarcă prezentarea pentru mai multe detalii despre beneficiile reale și structura cursului iar pentru înscriere completează și trimite-ne formularul standard.

Curs: Soluții optime în procesul de implementare și dezvoltare a SCIM

Perioade:

Locație: Hotel IBIS - Constanța

Preț: 832,00 RON, serviciu scutit de TVA