Contactează-ne
certificari

Cursuri practice SEAP/SICAP în Slobozia, Târgu Mureș, Cluj-Napoca și Zalău

 

Domeniul Achizițiilor Publice este în continuă schimbare așa că informarea periodică și actualizarea cunostințelor este recomandată. Te invităm să participi la un curs practic destinat Operatorilor Economici, programa cursurilor va pune accent pe noutățile în domeniu și mai ales pe noua platformă electronică a Achizițiilor Publice – SICAP.

Poti alege locația și perioada cursului în funcție de agenda ta!

 

Cui se adresează aceste cursuri?

Am creat acest tip de program de învățare pentru cei care participă la licitații cu Autorități Contractante și folosesc platforma electronică în care se derulează.

 

Ce pași vom parcurge? 

Pe parcursul celor 2 zile de curs, pe langă informațiile teoretice pe care le vei primi despre legislație (Legile 98 și 101, HG 395/2016, OUG 107/2017) vei avea ocazia să aplici în mod practic toate cunoștințele acumulate. Sala de curs va fi dotată cu laptopuri și vei aplica într-un cont DEMO tot ce înveți despre: înregistrarea în sistem, certificatul digital, administrarea contului, catalogul electronic, depunerea notificărilor, derularea procedurilor on-line, completarea DUAE, depunerea ofertelor și participarea la licitații electronice.

În plus, vei obține un certificat de participare si vei primi materiale de curs actualizate cu ultimele noutăți în domeniu. Pauzele de cafea și gustările vor fi asigurate pentru a asimila mai usor toate informațiile noi!

 

De ce să participi?

  • Vei întalni un TRAINER cu o experiență vastă, care nu doar predă ci lucrează zilnic în SEAP/SICAP și îți poate răspunde la orice întrebare în domeniu.
  • Te vei pregăti pentru tranziția către noul sistem electronic SICAP!
  • Vei rămane cu bagajul de cunoștințe necesar pentru a câștiga licitațiile la care participi!

 

Program și înscriere:

Slobozia

22-23 Ianuarie

    New Year SALE

Târgu Mureș

25-26 Ianuarie

6-7 Februarie

 

 

    Group SALE

Cluj-Napoca

30-31 Ianuarie

8-9 Februarie

Zalău

1-2 Februarie

Descarcă prezentarea