Contactează-ne
certificari

Proiect local de formare profesională în Achiziții Publice în Târgu Jiu

Vă invităm să participați la un proiect de formare profesională in domeniul Achizițiiilor Publice organizat în luna Martie în Târgu Jiu. Proiectul este constituit din două cursuri ce pun accent pe practică și vor asigura înțelegerea si asimilarea corectă a legislației din domeniu.

 

I SEAP/SICAP pentru Operatori Economici (15-16 Martie 2018)

Pe parcursul celor 2 zile de curs, pe langă informațiile teoretice pe care le vei primi despre legislație (Legile 98 și 101, HG 395/2016 și OUG 107/2017)  vei avea ocazia să pui în practică toate cunoștințele acumulate. Sala de curs va fi dotată cu laptopuri și materiale de curs actualizate și vei aplica într-un cont DEMO tot ce înveți despre: înregistrarea în sistem, certificatul digital, administrarea contului, catalogul  electronic, depunerea notificărilor, derularea procedurilor on-line, completarea DUAE, depunerea ofertelor și participarea la licitații electronice.

 

II Expert Achiziții Publice – curs acreditat de ANC (26-30 Martie 2018)

Vom trece în revistă  legislația în domeniu: Legile 98/2016 și 101/2016, HG 395/2016, OUG 107/2017.Vom lucra cu concepte specifice domeniului precum: principiile care guvernează procesul, strategia națională în domeniul achizițiilor publice, managementul riscurilor în domeniu, contractul și acordul cadru, comisia de evaluare, procedurile de atribuire, subcontractanții, modificările impuse de directivele europene și nu numai. Vom răspunde tuturor întrebarilor cursanților. Vei obține cea mai înaltă certificare în domeniul Achizițiilor Publice!

Descarcă prezentarea