SEAP/SICAP pentru Operatori Economici în Arad

Înscrie-te

Participă la cursul practic SEAP/SICAP pentru Operatori Economici și vei învăța să lucrezi în sistem făcând aplicații practice ghidat de un specialist în domeniu!
Cursul îți va oferi atât informațiile generale și de bază ale domeniului dar mai mult decât atât, îți va aduce o multitudine de ponturi și reguli de bune practici, toate venite de la un expert în achiziții publice.
 

Pe agenda de curs:

  • Legea 98/2016 privind achizițiile publice clasice cu toate modificările și completările ulterioare; 
  • Legea 101/2016 - remediile și căile de atac.
  • Înregistrarea în noul S.E.A.P.; Recuperarea / reînnoirea certificatului digital;
  • Administrarea contului: secțiunile utilizatori, profil, situație disponibil/plăți;
  • Configurarea notificărilor pe criterii de interes;
  • Catalogul electronic; Cumpărarea directă;
  • Procedurile de atribuire on-line și derularea lor; Depunerea ofertelor on-line;
  • Completarea D.U.A.E. - Documentul Unic de Achiziție European;

Pentru mai multe detalii despre trainer, discountul special pentru grupuri și participare, descarcă prezentarea și formularul de înscriere sau ia legatura cu noi!

Curs: SEAP/SICAP pentru Operatori Economici în Arad

Perioada:

Locație: Arad

Acreditare: Harrison

Preț: 832,00 RON, la care se adauga TVA

Lector - Viorica Tutui

     Fiind absolventa a Facultatii de Drept, cu o experienta de 6 ani in calitate de consilier juridic si de 8 ani in calitate de expert superior - specializare achizitii publice, transmite cu pragmatism si rigurozitate cursantilor prevederile legislative si cauta permanent cele mai bune solutii de aplicare a acestora. 

     Gestionand procese complexe de achizitie publica atat la nivelul administratiilor publice locale cat si la nivelul celor centrale, poate intelege gradul de incarcare al angajatilor in domeniu din sectorul public si cauta permanent solutii de fluidizare a activitatii acestora.

     Cursurile sustinute au un caracter practic, canalizandu-si atentia catre solutionarea intrebarilor si spetelor semnalate de cursanti

 

 

 

Coordonator - Ioana Abagiu

Ioana coordoneaza evenimente Harrison de 5 ani. Ea te poate ajuta cu toate informatiile suplimentare de care ai nevoie in cel mai scurt timp. Mentine constant legatura cu clientii nostri si dupa terminarea cursurilor, informeaza lectorul despre nevoile fiecarui cursant si asigura tot suportul necesar in desfasurarea cursului. Daca ai intrebari legate de programul cursului, suportul de curs sau facturi, este persoana potrivita sa te ajute.

Telefon: 0745019572

Email: ioana.abagiu@harrison.ro

Completați formularul de mai jos și veți fi contactat in cel mai scurt timp

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
+
Adaugă participant
+
Adaugă participant
-
Elimină participant
Total
832 RON
Prețul nu include TVA

Întrebări frecvente

Diplomele acreditate ANC sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale precum si de catre Ministerul Educatiei Nationale. Ca urmare a absolvirii unui curs acreditat ANC, certificatul eliberat poate fi:
Certificat de calificare profesionala pentru programele de calificare sau recalificare.
Certificat de absolvire pentru programele de initiere, perfectionare, specializare, precum si la absolvirea fiecarui modul, in cazul programelor de formare profesionala structurate pe module.

Diplomele Harrison Consulting & Management se numesc certificate de participare si sunt eliberate cursantilor care participa la aceste programe de formare sub semnatura si stampila proprie a societatii. In cazul functionarilor publici, aceste certificate sunt eliberate in temeiul art. 5 lit. a din HG nr. 1066/2008.
Da, toate programele de formare profesionala se pot achizitiona din catalogul electronic (S.E.A.P).
In functie de numarul participantilor din cadrul aceleiasi institutii si a locurilor disponibilie, ofertele financiare vor fi personalizate.
Pentru anularea participarii si/sau stornarea facturii si a sumei achitate, este necesara transmiterea unei notificari scrise pe adresele office@harrison.ro sau inscrieri@harrison.ro cu minim 7 zile inainte de data de inceput a cursului.

In cazul anularii unei rezervari de cazare, notificarea se va transmite cu minim 20 de zile inainte.
Completezi formularul de inscriere de mai sus sau descarci si completezi formularul in format PDF de aici si il transmiti la adresa inscrieri@harrison.ro. Formularul tine loc de contract. In baza acestuia se va emite factura fiscala.
Plata se va efectua pe baza facturii fiscale prin transfer bancar in cazul operatorilor economici sau prin Trezorerie in cazul autoritatilor contractante.
Factura va fi stornata si se va returna suma incasata.
Vei fi contactat in timp util si informat cu privire la noua data stabilita pentru derularea unui curs similar.
Taxa de curs asigura toate materialele necesare: suport de curs ( in format tiparit si electronic) , agenda, pix, certificat de participare sau certificat de absolvire in functie de cursul optat.