Contactează-ne
certificari

Cursuri practice SEAP/SICAP în Galați, Târgoviste si Slatina

Domeniul Achizițiilor Publice este în continuă schimbare așa că informarea periodică și actualizarea cunostințelor este nu doar recomandată ci necesară. Cursul practic  SEAP / SICAP pentru Operatori Economici este un program de învățare interactivă, creat special pentru cei care participă la licitații cu Autorități Contractante și folosesc platforma electronică în care se derulează. Agenda cursului cuprinde atât ultimele noutăți legislative în domeniu cât și ore de practică, vom aplica toate cunoștințele noi live într-un cont DEMO.

Ce îți aduce acest curs:

  1. Te pregătești pentru tranziția către noul sistem electronic SICAP.
  2. Știi cum îți influențează activitatea ultimele modificari legislative -  OUG 107/2017.
  3. Întâlnești un TRAINER cu o experiență vastă, care nu doar predă ci lucrează zilnic în SEAP/SICAP și îți poate răspunde la orice întrebare în domeniu.
  4. Acumulezi bagajul de cunoștințe necesar pentru a câștiga licitațiile la care participi.
  5. Obții un certificat de participare care atestă pregătirea ta în domeniu. 

Program și înscriere:                                                                                                                               

 

Galați

15 – 16 Februarie

 

Group SALE %

Târgoviște

20 – 21 Februarie

Slatina

27 – 28 Februarie

 

 

Cum se va desfașura cursul?

Pe parcursul celor 2 zile de curs, pe langă informațiile teoretice pe care le vei primi despre legislație (Legile 98 și 101, HG 395/2016 și OUG 107/2017)  vei avea ocazia să pui în practică toate cunoștințele acumulate. Sala de curs va fi dotată cu laptopuri și materiale de curs actualizate și vei aplica într-un cont DEMO tot ce înveți despre: înregistrarea în sistem, certificatul digital, administrarea contului, catalogul  electronic, depunerea notificărilor, derularea procedurilor on-line, completarea DUAE, depunerea ofertelor și participarea la licitații electronice.

Descarcă prezentarea