Contactează-ne
certificari

SEAP/SICAP pentru Autorități Contractante - curs practic în Baia Mare

Domeniul Achizițiilor Publice este în continuă schimbare așa că informarea periodică și actualizarea cunostințelor este nu doar recomandată ci necesară. Cursul practic  SEAP / SICAP pentru Autorități Contractante este un program de învățare interactivă, creat special pentru cei care participă la licitații in calitate de Autorităte Contractantă și folosesc platforma electronică în care se derulează toate procedeele specifice. Agenda cursului cuprinde atât ultimele noutăți legislative în domeniu cât și ore de practică, vom aplica toate cunoștințele noi live într-un cont DEMO.

Ce îți aduce acest curs:

  1. Te pregătești pentru tranziția către noul sistem electronic SICAP.
  2. Știi cum îți influențează activitatea ultimele modificari legislative -  OUG 107/2017.
  3. Întâlnești un TRAINER cu o experiență vastă, care nu doar predă ci lucrează zilnic în SEAP/SICAP și îți poate răspunde la orice întrebare în domeniu.
  4. Acumulezi bagajul de cunoștințe necesar pentru a organiza cât mai eficient licitații și proceduri.
  5. Obții un certificat de participare care atestă pregătirea ta în domeniu. 

 

Cum se va desfașura cursul?

Pe parcursul celor 2 zile de curs, pe langă informațiile teoretice pe care le vei primi despre legislație (Legile 98 și 101, HG 395/2016 și OUG 107/2017)  vei avea ocazia să pui în practică toate cunoștințele acumulate. Sala de curs va fi dotată cu laptopuri și materiale de curs actualizate și vei aplica într-un cont DEMO tot ce înveți despre: înregistrarea în sistem, certificatul digital, administrarea contului, catalogul  electronic, anunțul de participare, derularea procedurilor on-line, completarea DUAE și sectiunea Centralizator rapoarte și solicitările de clarificări.

Descarcă prezentarea